Wijnproeverij

Albanië wijn
Wijnproeverij Albanië en/of Bulgarije

Ontdek wijnen uit  Albanië en/of Bulgarije tijdens een wijnproeverij in het comfort van uw eigen huis of op een door u gekozen locatie! U krijgt de kans om acht prachtige wijnen uit Albanië en/of Bulgarije te proeven.

Laat u verrassen door wijnen gemaakt van internationale druivenrassen, maar ook door typische druivenrassen zoals Mavrud, Rubin en Melnik uit Bulgarije en Serina, Puls, Shesh i Zi en Debina uit Albanië

De kosten voor deze unieke ervaring bedragen €195,00 (exclusief reiskosten van €0,21 per kilometer, gemeten vanaf Roosendaal). U kunt genieten van de proeverij met minimaal 8 en maximaal 14 wijnliefhebbers. De totale duur van de proeverij is ongeveer 2,5 uur. Als u meer dan 14 deelnemers wilt uitnodigen, is dit mogelijk na overleg

Tijdens de proeverij zal ik zorgen voor wijnglazen, spuwbakjes en proefformulieren. U zorgt voor een zitplaats, water en een waterglas voor iedereen.

Wilt u meer informatie of een datum bespreken voor de proeverij? Aarzel niet om contact op te nemen via info@noutswijnwereld.eu of tel. 06 383 929 77. Ik help u graag verder om van deze proeverij een onvergetelijke ervaring te maken!

Voorbeelden van wijnen die op de proeverij aan bod kunnen komen:

Nurellari Puls
Nurellari Puls
Nurellari Montemeca Code
Nurellari Montemeca Code
Çobo Kashmer
Çobo Kashmer