Wijnproeverij

Wijnproeverij Albanië

Ontdek wijnen uit Albanië tijdens een wijnproeverij in het comfort van uw eigen huis of op een door u gekozen locatie! U proeft acht prachtige wijnen.

Laat u verrassen door wijnen gemaakt van internationale druivenrassen, maar ook door typische Albanese inheemse druivenrassen zoals serina, puls, shesh i zi en debina.

De kosten voor deze unieke ervaring bedragen € 250,00. U kunt genieten van de proeverij met maximaal 12 wijnliefhebbers. De totale duur van de proeverij is ongeveer 2,5 uur. Als u meer dan 12 deelnemers wilt uitnodigen, is dit mogelijk na overleg

Tijdens de proeverij zal ik zorgen voor de benodigde achtergrondinformatie, wijnglazen, spuwbakjes en proefformulieren. U zorgt voor een ieder een zitplaats, water,  waterglas en stukjes stokbrood.

Mocht u zelf kleine begeleidende hapjes bij de wijnen willen serveren dan is het handig om dat even met mij af te stemmen.   

Wilt u meer informatie of een datum bespreken voor de proeverij? Aarzel niet om contact op te nemen via info@noutswijnwereld.eu of tel. 06 383 929 77. Ik help u graag verder om van deze proeverij een leuke ervaring te maken!

Voorbeelden van wijnen die op de proeverij aan bod kunnen komen:

Nurellari Puls
Nurellari Puls
Nurellari Montemeca Code
Nurellari Montemeca Code
Çobo Kashmer
Çobo Kashmer